© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy

Klippkort / 10-kort

Vi erbjuder numera 10-klippkort för badminton! Detta klippkort passar dig som inte spelar så ofta, men ändå planerar att besöka oss ett antal gånger varje år. Skulle ni spela oftare är månadskort eller årskort bättre alternativ. Priset på klippkortet hittar ni här.

Klippkortet gäller för 10-speltider under övrig tid, dvs. måndag till torsdag fram till 17:00, samt 21:00-22:00, samt hela fredag, lördag och söndag. För att kunna utnyttja klippkortet måste kortets ägare vara med och spela. Ej nyttjade klipp förfaller efter 12 månader från inköp.

Kampanj: Få ett badmintonracket!

I samband med lanseringen av klippkortet har vi en tillfällig kampanj där ni får ett badmintonracket på köpet. Det är olika rack beroende på vad som finns inne men just nu är det ett finfint racket från märket Forza. Modellen heter Supreem 4000 v2 som är ett 83 grams rack med medium flex och even balance och finns i två färger för tillfället. Inom 48 timmar (troligtvis snabbare) efter köpet så får ni ett mail om att racket finns för uthämtning i receptionen hos Täby RacketCenter.

Kampanjen gäller så långt lagret räcker.