© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy

Racketsporter

Täby RacketCenters är en anläggning byggd kring racketsporterna badminton, squash och bordtennis eller pingis. Dessutom välkomnar vi nu pickleball till vår anläggning!

 

Här finns möjligheter att spela våra racketsporter alla dagar i veckan, oavsett vilken nivå ni ligger på. Tider bokar ni enklast via vår onlinebokning.

Beroende på hur ofta ni vill spela finns flera olika sätt att betala/hyra er badminton, squash eller bordtennisplan. Antingen väljer ni att betala och boka strötider, vilket är lämpligast om ni bara vill pröva på en idrott. När ni sedan kommit fram till att ni vill träna regelbundet kan ni hyra en fast tid en gång i veckan till ett rabatterat pris. Är det någon vecka ni inte kan får ni tiden tillgodo. Utöver detta finns även klippkort & månadskort i badminton och squash samt årskort i badminton squash och bordtennis.

Men varför nöja sig med en racketsport när man kan spela alla? Precis, därför erbjuder vi ett årskort allkort som gäller i alla racketsporter (och för styrketräning). Dessutom erbjuder vi miniracketlon vilket innebär att ni spelar 30 minuter av vardera badminton, squash och bordtennis.

Badminton

Squash

Bordtennis

Pickleball.png

Pickleball

Badminton

Badminton är världens snabbaste racketsport och har en lång tradition i Täby. Täby BMF är idag en av Sveriges största klubbar och har fostrat flera världsstjärnor.

Har ni svårt att hitta någon att spela med? Testa vår facebookgrupp eller sök direkt i vårt bokningsystem. Varför inte gå med i vår mycket populära motionsserie. Vi har även en stor träningsverksamhet för både barn och vuxna! Läs mer på denna sida!

 

Välkomna till Täby RacketCenter!

För mer information om Täby badmintons verksamhet, besök deras hemsida.

 

Squash

Välkommen att spela squash på någon av våra fyra toppmoderna ABB squashbanor! Squash är en rolig och energikrävande racketsport!
 
Racket och boll finns att hyra, så det finns ingen anledning till att inte prova på. Boka enklast genom vår onlinebokning.

 

Har ni svårt att hitta någon att spela med? Testa vår facebookgrupp eller varför inte gå med i vår mycket populära motionsserie. För ungdomar finns dessutom en

squashskoleverksamhet i hallen.

 

Välkomna till Täby RacketCenter!

 

Bordtennis

I Täby RacketCenter finns fyra tävlingsbord från Stiga. Racket och boll finns att hyra, så det finns ingen anledning till att inte prova på.

 

Har du ingen att spela med kan du pröva att söka efter en spelpartner i vår bokningssystem. Ni kan även pröva hoppa in i vår, relativt nystartade motionsserie!

 

Bokar gör ni enklast genom vår onlinebokning. Vi ses vid bordtennisborden i Täby RacketCenter!

 

Pickleball

Välkommen att pröva vårt senaste nytillskott! Pickleball är familjesporten som ALLA kan spela och är just nu USAs och Sveriges snabbast växande sport.
Pickleball uppfanns av tre pappor som ville hitta på något till sina barn som inte kostade så mycket. De skar ut racketar av en plywoodskiva och sen var de igång.
 
Pickleball kan beskrivas som en kombination av badminton, tennis och bordtennis. Sporten spelas på en badmintonplan med nätet sänkt till golvet. Racket är en slät skiva och bollen relativt liknande en innebandyboll. För mer information om hur pickleball spelas, se pickleballförbundets hemsida.
Vill du pröva på pickleball? Boka en badmintonbana och hyr sedan pickleballutrustningen i receptionen.