Öppen fredag - Inställt tills vidare

Öppen fredag är inställt tillsvidare!

Detta pga coronavirusets spridning.

Vi uppdaterar utvecklingen här på vår hemsida, vår Facebooksida samt Öppen fredags Facebooksida.På fredagar kl. 18.00 - 22.00 är du, som är mellan 13-21 år, välkommen att prova på olika fysiska aktiviteter på Täby RacketCenter. Det är helt gratis och du behöver inte vara medlem i någon förening.

Nyheten för säsongen är att varje tillfälle vänder sig till en bredare målgrupp än tidigare. Men oavsett om du aldrig har testat på en fysisk aktivitet, om du har en funktionsnedsättning eller är en riktig idrottsfantast, så kommer du att hitta någonting som passar dig.

Öppen fredag är ett samverkansprojekt mellan Täby Racketcenter och Täby kommun. Syftet är att erbjuda en trivsam mötesplats för unga med fokus på aktivitet och rörelse. Vid varje tillfälle finns två fritidsledare samt två värdar, från Täby Badminton, på plats som kan hjälpa till om du behöver någon hjälp eller om du har några frågor. Exempel på aktiviteter kan vara gymnastik, dans, badminton, yoga, squash, gym, pickleball, hinderbana, bordtennis och det mesta annat som kan utföras i en idrottshall.

Viktig information utifrån corona:
- Det är viktigt med eget ansvar, att du stannar hemma om du är sjuk eller visar symtom.
- I största utsträckning byta om hemma före och efter.

På Facebook kan ni följa de senaste uppdateringarna om Öppen fredag. Ta med en vän om du vill, eller besök Öppen fredag på egen hand.

Varmt välkommen!