Massage

I Täby RacketCenter verkar två massörer för ditt välbefinnande. Passa på att boka in en avkopplande stund i samband med att du tränar hos oss. Våra massörer är:

Lacura Massageterapi

Med allt från gravidmassage till klassisk massage och idrottsmassage kommer du garanterat finna avkoppling här. Tider finns på onsdagar, torsdagseftermiddagar och söndagar.

Sirpa Irpola

Erbjuder djupvågsbehandling på torsdagsförmiddagar. En ny form av massage som ger din kropp helt nya förutsättningar!

Lacura massageterapi

Jag heter Satsuki Okayasu och är verksam som massageterapeut. Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage och har arbetat sedan 2009. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och arbetar enligt förbundets etiska regler och har, för din trygghet, behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.

 

Jag utför professionella behandlingar och arbetar under tystnadsplikt. Jag erbjuder medicinsk massageterapi som kan hjälpa till att lindra och behandla besvär i rörelseapparaten, t.ex. nackspärr, ryggskott, ischiasbesvär och spänningshuvudvärk. Dessutom erbjuder jag Medicinsk laserbehandling och fotkurer.

 

Jag kommer att ha tider måndagar och onsdagar och är bokningsbar på bokadirekt.se. Där finns en kalender när jag är på plats, behandlingar och pris som du kan välja. Sök ”Satsuki” i Täby området eller klicka på länken: http://www.bokadirekt.se/places/lacura-massageterapi-9483

Sirpa Irpola

Lär dig samtala med kroppen och släppa på spänningar med hjälp av AtlasOrange1 djupvågsmaskin. Om man har spänningar i djupet och har svårt att själv eller manuellt uppnå avslappning kan du hjälpa din kropp med djupvågsbehandling.

 

Behandlingen hjälper dig när du vill

  • Ha allmän avslappning och bli av med djupa muskelspänningar.

  • Förebygga muskelspänningar/bevär (pga stillasittande arbete, fysisk träning, överbelastning osv)

  • Lindra/bli av med besvär/problem i rörelse- och stödjeorgan

  • Förkorta din återhämtningstid efter träning och minska skaderisken

  • Lindra/förebygga belastningsskador till följd av monotomt arbete och ensidig belastning.

  • Lära kroppen hitta tillbaka till ett naturligt avslappnat tillstånd, som ska ge dig och din kropp de bästa förutsättningarna att arbeta, träna, hantera stress och dagens höga tempo, slapna av, ..... ....., må bra och njuta av livet! 

 

Priser: 30min/600kr,  45min/850kr

 

Aktuella erbjudanden:

  • Pensionär/Student 15% rabatt

 

Bokning sker via e-post till sirpa.irpola@gmail.com. Tider finns på torsdagsförmiddagar.

Läs gärna mer på: atlasbalans.se och djupvagsbehandling.se

 
 

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy