Motionskonto / Presentkort

För er som tränar enstaka tillfällen, men på ett enkelt sätt vill kunna utnyttja hela friskvårdsbidraget är den perfekta lösningen att öppna ett Motionskonto i Täby RacketCenter! Motionskontot kan även användas som presentkort! Ge bort träning i present!

Motionskontot fungerar ungefär som ett presentkort. Det är personligt och ni kan sätta in valfri summa pengar samt fylla på kontot när ni vill. När ni sedan spelar dras pengarna direkt från ert konto, vilket gör att ni slipper ta med pengar varje gång. Dessutom behöver ni bara skicka in ett kvitto till er arbetsgivare för att få ut era friskvårdspengar.

Tips! Om ni endast spelar racketsporter är flexkortet bättre!

För att öppna ett motionskonto, prata med oss i receptionen.   Vi kan även hjälpa er skapa ett presentkort som ni kan ge bort! Tänk dock på att kontot är personligt och därför bör skrivas i presentkortsmottagarens namn och inte ert eget.

Nyhet! Köp Flexkort, få upp till 10% rabatt
Nu lanserar vi Flexkortet. Likt motionskontot erbjuder det möjligheten att sätta in pengar i förväg, men här får ni upp till 10% rabatt när ni bokar er speltid. Flexkontot kan endast användas för bokning av strötider i våra racketsporter.

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy