Racketsporter

Täby RacketCenters är en anläggning byggd kring racketsporterna badminton, squash och bordtennis eller pingis. Dessutom välkomnar vi nu pickleball till vår anläggning!

 

Här finns möjligheter att spela våra racketsporter alla dagar i veckan, oavsett vilken nivå ni ligger på. Tider bokar ni enklast via vår onlinebokning.

Beroende på hur ofta ni vill spela finns flera olika sätt att betala/hyra er badminton, squash eller bordtennisplan. Antingen väljer ni att betala och boka strötider, vilket är lämpligast om ni bara vill pröva på en idrott. När ni sedan kommit fram till att ni vill träna regelbundet kan ni hyra en fast tid en gång i veckan till ett rabatterat pris. Är det någon vecka ni inte kan får ni tiden tillgodo. Utöver detta finns även klippkort, månadskort och årskort i flera av våra sporter.

Men varför nöja sig med en racketsport när man kan spela alla? Precis, därför erbjuder vi ett årskort allkort som gäller i alla racketsporter (och för styrketräning). Känns ett årskort för stort, köp ett flexkort och spela racketsporter med upp till 10% rabatt.

Badminton

Squash

Bordtennis

Pickleball.png

Pickleball

Badminton

Badminton är världens snabbaste racketsport och har en lång tradition i Täby. Täby BMF är idag en av Sveriges största klubbar och har fostrat flera världsstjärnor.

Har ni svårt att hitta någon att spela med? Testa vår facebookgrupp eller via matchningsfunktionen i vårt bokningsystem. Varför inte gå med i vår mycket populära motionsserie. Vi har även en stor träningsverksamhet för både barn och vuxna! Läs mer på denna sida!

 

Välkomna till Täby RacketCenter!

För mer information om Täby badmintons verksamhet, besök deras hemsida.

 

Squash

Välkommen att spela squash på någon av våra fyra toppmoderna ABB squashbanor! Squash är en rolig och energikrävande racketsport!
 
Racket och boll finns att hyra, så det finns ingen anledning till att inte prova på. Boka enklast genom vår onlinebokning.

Välkommen att anmäla dig till vår motionsserie, där du får möjlighet att spela mot andra spelare på din nivå.

 

Välkomna till Täby RacketCenter!

 

Bordtennis

I Täby RacketCenter finns fyra tävlingsbord från Stiga. Racket och boll finns att hyra, så det finns ingen anledning till att inte prova på.

Just nu har vi ett bordtennisbord som är bokningsbart online. Det bordet står inhägnat med ca 1,5m höga väggar bakom badmintonbanorna. Övriga 3 bord används i samband med event, intresserad? Kontakta oss!

 

Vi ses vid bordtennisborden i Täby RacketCenter!

 

Pickleball

Välkommen att pröva vårt senaste nytillskott! Pickleball är familjesporten som ALLA kan spela och är just nu USAs och Sveriges snabbast växande sport.
Pickleball kan beskrivas som en kombination av badminton, tennis och bordtennis. Sporten spelas på en badmintonplan med nätet sänkt till golvet. Racket är en slät skiva och bollen relativt liknande en innebandyboll. För mer information om hur pickleball spelas, se pickleballförbundets hemsida.
Vill du pröva på pickleball? Boka en tid i vår onlinebokning! All utrustning ni behöver finns att hyra i receptionen!
 
Vill ni hitta någon att spela med, eller träna och bli bättre? Gå med i vår pickleballgrupp som spelar söndagar 18-20. Tränare finns oftast på plats, annars eget spel med en ansvarig person på plats som hjälper till. Intresserad, mejla magnus@tabybadminton.se för mer info.
 

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy