© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy

Studenterbjudanden

För dig som är skolungdom eller innehar giltigt Mecenatkort (eller liknade) har vi extra bra störtidspriser, kallade kombipris. Vi erbjuder även rabatt på vissa årskort.

 

Kombipriser:

Kombipriserna gäller då minst en av spelarna är berättigad till dessa och ger rabatt på strötider (se prislistan). I badminton squash och pickleball gäller kombipriset endast Måndag-Torsdag 8-17+21-22 samt hela fredag, lördag och söndag. I bordtennis gäller det alla tider.

 

Speltider till kombipris kan även bokas online. För att kunna boka online måste du vara registrerad som student i vårt bokningssystem. Detta blir du genom att visa upp giltig studentlegitimation i receptionen.

Årskort:

Som berättigad till studentrabatt får ni 20% rabatt på årskorten i badminton, squash och bordtennis samt på allkortet. Mer information om årskorten hittar ni här

Gratis träning för dig mellan 13 & 20 år!
Täby RacketCenter arrangerar, i samarbete med Täby kommun och ett flertal lokala idrottsföreningar Öppen Fredag. Här kan du prova ett stort antal aktiviteter utan att vara med i ett lag eller förening!