Studenterbjudanden

För dig som är skolungdom eller innehar giltigt Mecenatkort (eller liknade) har vi extra bra störtidspriser, kallade kombipris. Vi erbjuder även rabatt på vissa årskort.

 

Kombipriser:

Kombipriserna gäller då minst en av spelarna är berättigad till dessa och ger rabatt på strötider (se prislistan). I badminton squash och pickleball gäller kombipriset endast Måndag-Torsdag 8-17+21-22 samt hela fredag, lördag och söndag. I bordtennis gäller det alla tider.

 

Speltider till kombipris kan även bokas online. För att kunna boka online måste du vara registrerad som student i vårt bokningssystem. Detta blir du genom att visa upp giltig studentlegitimation i receptionen.

Årskort:

Som berättigad till studentrabatt får ni 20% rabatt på årskorten i badminton, squash och bordtennis samt på allkortet. Mer information om årskorten hittar ni här

Gratis träning för dig mellan 13 & 20 år!
Täby RacketCenter arrangerar, i samarbete med Täby kommun och ett flertal lokala idrottsföreningar Öppen Fredag. Här kan du prova ett stort antal aktiviteter utan att vara med i ett lag eller förening!

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy