Styrketräning

Välkommen att styrketräna i en lugn miljö.  Vi har två gym i anläggningen, ett konditionsinriktat gym och ett styrkegym med rehabmaskiner. Men viktigast av allt, vi har ett fantastiskt pris!I vårt gym styrketränar ni för några av Stockholms lägsta priser, se prislistan. Dessutom kan ni kombinera styrketräning med någon av våra racketsporter med vårt allkort.

 

"Konditionsgymmet" ligger nere i Badmintonhallen och innehåller dels löpband, träningscyklar, crosstrainermaskiner och en roddmaskin men också fria vikter, cablecrossmaskin, chins och dips-station med vikter, ryggresningsbänk m.m.

 

"Rehabgymmet" ligger på övervåningen och innehåller fria vikter, bänkpress, bollar och stepbrädor samt fyra rehabmaskiner med luft som tyngdreglering. I dessa kan du träna framsida och baksida lår, latsdrag(rygg), axelpress, raka och sneda magmuskler samt ländryggen utan att behöva hoppa i och ur för att reglera vikter, du trycker bara på en knapp.

OBS! Begränsad tillgänglighet vissa tider
"Rehabgymmet" är upptaget för cirkelträning i grupp onsdagar och torsdagar mellan 9-12. På måndags- och tisdagsförmiddagar är cirkeln också uppställd för pensionärerna men då är det egen träning så alla kan träna och samsas i gymmet i mån av plats.

"Rehabgymmet" på övervåningen

"Konditionsgymmet" i badmintonhallen

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy