Turnering/Mästerskap

Älskar ni också att tävla, eller tycker ni bara det är kul att spela? Oavsett vilket är en turnering/ mästerskap den perfekta möjligheten att bestämma vem i släkten/firman/kompisgänget som är högst på tronen. Tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa till med allt från lottning till tävlingsledning!

 

I Täby RacketCenter finns möjlighet att spela diverse olika sporter och genom åren har vi arrangerat flertalet turneringar inom dessa. Kanske vill ni hålla ett släktmästerskap eller så vill ni utmana er vänkrets. Kanske är ni ett företag som vill kora den bästa medarbetaren eller en förening som behöver en hall till någon tävling.

 

Oavsett vilket finns lösningen i Täby RacketCenter. Vi har hög erfarenhet och kan hjälpa just er att få en lyckad turnering. Tveka inte att kontakta oss för hos oss är nästan allt möjligt. Vi kallar oss möjligheternas hall av en anledning. De sporter som är möjliga att genomföra är:

Övriga idrotter är möjliga men då krävs att ni har tillgång till den utrustning som krävs för genomförandet..

Tips: Kombinera med konferens

 

Gör ditt företagsevent än mer givande och kombinera nytta med nöje. Varför inte låta en rolig turnering inleda eller avsluta ert möte.

Läs mer om våra konferenslösningar här.

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy