Zumba® Gold

Vakna till ordentligt med toner från hela världen. Aktivera hela rörelseapparaten och förbättra din styrka, kondition och balans, din finmotorik, kognitiva förmåga och din psykiska hälsa med denna underbara dansträning.

Du behöver inte anmäla dig för att vara med på vår Zumba® Gold-pass, utan det är dropp in som gäller. Tider hittar ni här.

Zumba® är ren rörelseglädje, ett fitness-pass förvisso, men fyllt av musik, rytm och glädje. Zumban är ett hopkok av enkla steg från olika dans- och musikstilar från hela världen men framförallt från latinamerika. Några av grundstilarna är salsa, merengue, reggaeton och cumbia, men vi nosar också på samba, afrikansk dans, tango, bollywood, pop m.m. Zumban är uppbyggd på ett sätt så att alla ska kunna vara med. Det finns fyra grundsteg i varje dansstil och fyra grundläggande danser som alltid är med, så när du har dansat Zumba® ett tag kommer det att gå lättare och lättare att lära dig nytt, och på vägen har du kul!!

 

Zumba® Gold är för dig som inte vill hoppa, är helt ny på träning eller bara vill ha ett lite lägre tempo och lite lättare steg än klassisk Zumba®.

Skulle du vilja starta ett eget
Zumba® Gold-pass?
Kontakta Patrik på patrik@tabybadminton.se så ser vi vad vi kan sätta ihop.

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy