© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy

 

Motionsserien

Motionsserierna i Täby RacketCenter passar både nybörjare som lite bättre motionärer. Som spelare i serierna får ni möta en ny, jämnbra motståndare på hemmaplan, en gång i veckan. Som ny spelare börjar man i den lägsta serien och sedan får man försöka klättra uppåt. I dagsläget finns 3 serier i badminton (singel) och 2 i squash. Finns intresset för bordtennis eller dubbel i badminton, hör av er så ser vi vad vi kan göra.

 

Tider

Matcher i motionsserien spelas på söndagar med följande ungefärliga tider:

  • 15-18 i badminton

  • 15-20 i squash

Vid förhinder till någon tid går matchen bra att, i samråd med motståndare, flytta till ett annat tillfälle. (Flyttas matchen till måndag-torsdag mellan 17-21 måste ni betala för banhyran.)

​Omgång 1 startar under våren när det nya systemet är igång. När i tid vet vi inte men siktar på slutet av februari. Denna infon byts ut så fort vi vet mera.


I vissa fall går det att komma med efter sista anmälningstiden i kommande omgång men inte säkert.

Priser

Att vara med i motionsserien kostar 700kr/omgång. Eventuellt tillkommer ytterligare kostnader i banhyra om ni flyttar tiden till ett dyrare klockslag. Har du årskort i den idrott du är med i betalar du endast 100kr/omgång i en administrativ avgift.

Anmälan

För att anmäla er till motionsserien, kontakta Patrik på patrik@tabybadminton.se. Efter det skickas ett mejl tillbaka till med en länk på vilken ni fyller i era uppgifter. Ni kan även använda formuläret här på hemsidan.

Anmälan till motionsserien