top of page

Cirkelträning


Cirkelträning är ett renodlat styrketräningspass i ett kul format där man på tid förflyttar sig mellan fasta stationer med övningar för hela kroppen som alla kan utföra oavsett tränings-vana.


Cirkelträning i stora hallen VT 23:


Gratis prova-på-tillfälle den 29:e mars, kl. 11.15 - 12.00. Drop-in.


Lisas cirkelträning startar ny period: 5/4 - 10/5

- Onsdagar kl. 10.00 - 11.00

- Cirkelträningen är 6 tillfällen

- Du anmäler dig i hallen genom att betala i kassan. Anmälan är inte bekräftad förrän betalning sker.

- Du betalar 420 kr för alla tillfällen.

(cirkelträningen ingår inte i ditt terminskort)

- Max antal platser: 24 st.Mer information om cirkelträningen:


I priset ingår ledarledd cirkelträning där Lisa finns på plats för att hjälpa er att göra alla övningar så effektivt och bra som möjligt. Samtidigt så kan hon anpassa övningarna efter skador, olika behov av utmaning eller önskemål så att var och en får rätt utmaningar och hjälp.

Lisa finns där för att hjälpa och utveckla er. Vi människor är inställda på att spara energi och vi gör det vi är bra på till slut och undviker att utmana oss – om vi inte verkligen tänker till – ELLER – har någon annan som gör det åt oss 😉

Så, i detta pass får du personligen nya utmaningar allt eftersom du blir bättre, samt en stark motivation utav gruppen att komma varje vecka och att genomföra hela passet.


Man anmäler sig till hela perioden för att få en plats i cirkeln – det finns max 24 platser. Om man inte kan komma en gång så kan man tyvärr inte ”spara” sin plats till en annan gång.


Välkommen att anmäla dig!

bottom of page