Aktiviteter för företag

Täby RacketCenter är möjligheternas hall. Och vi menar det! Hittills har vi aldrig behövt säga nej till något arrangemang!

 

Ända sedan Täby RacketCenter stod klart sommaren 2010 har företag genomfört allt från konferenser och mässor, till företagscuper. Läs mer om våra eventlösningar på denna sida.

Men Täby RacketCenter är så mycket mer än ett eventcenter. Vi är även en idrottsanläggning och hos oss kan era medarbetare få en helhetslösning för friskvård, vi har någonting för alla!

 

Hos oss kan ni skräddarsy era egna helhetslösningar! Vi erbjuder hälsotester och samtal med uppföljning, friskvårdsinterventioner, racketsporter, konferens, god mat och rehabilitering som massage. Varför inte öppna ett konto där medarbetarna kan välja dag och tid själva.
 

Program för medarbetarna kan göras med individuella önskemål, någon kanske vill dansa och andra spela badminton och ändå kan ni få ett rimligt paketpris.

 

En annan möjlighet är att vi kommer till er med träning, föreläsningar och hälsotester.

Vi är öppna för era önskemål - allt är möjligt! Det är inte för inte vi kallar oss möjligheternas hall! Välkomna att kontakta oss!

Formulär för bokning & prisförfrågan

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy