Aktiviteter för företag

Att Täby RacketCenter är möjligheternas hall har ni nog förstått vid det här laget. Vi har planerat och genomfört en mängd olika evenemang och hittills har vi inte sagt nej till något arrangemang. Genom åren har företag genomfört allt från konferenser, julbord och mässor, till företagscuper och festligheter i Täby RacketCenter. Berätta gärna för oss hur vi kan göra ditt framtida företagsevent lyckat!

Täby RacketCenter är dock så mycket mer än ett eventcenter. Vi är även en modern idrottsanläggning, där ni har möjlighet att utföra de flesta sporterna under ett och samma tak. Hos oss kan era medarbetare få en helhetslösning för friskvård. Vi har någonting för alla och gör vårt yttersta för att skräddarsy lösningar efter ert behov.

Vill ditt företag bidra till att stötta Täby Badminton, deras vision att alla är välkomna till verksamheten och ambition att fostra nya generationer av elitspelare på världsnivå. Detta samtidigt som ni stärker ert varumärke genom reklam i Täby RacketCenter och dessutom får fria speltider i hallen? Då ska ni läsa mer om våra sponsor-paket.

Välkomna att kontakta oss!