Dansa loss med ZUMBA GOLD®


Zumba Gold® 45 minuter
(DROP-IN - ingen anmälan krävs):

- Tisdagar kl. 10.05 - 10.50

- Fredagar kl. 09.10 - 09.55


För att minska trängsel mellan våra pass och t.ex. skolklasser, som är före och efter oss, kommer passen att vara 45 minuter.


Från oktober:

Från den 1 oktober och framåt kör vi inomhus i den stora hallen – 50 personer är maxantal.


VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV ZUMBA GOLD®

Zumba Gold® är ett dans-musik-rytm-träningspass - ren rörelseglädje! Zumba Gold®, som vi kör här, är för dig som inte vill hoppa, är ny på träning eller bara vill ha ett lite lägre tempo och lite lättare steg än klassisk Zumba®.

Zumba® är ett hopkok av enkla steg från olika dans- och musikstilar från hela världen men framför allt från Latinamerika. Några av grundstilarna är Salsa, Merengue, Reggaeton och Cumbia men vi nosar också på Samba, Afrobeat, Tango, Bollywood, Pop m.m.

Passet är uppbyggt så att alla ska kunna vara med. Det finns fyra grundsteg i varje dansstil och fyra grundläggande danser som alltid är med, så när du har dansat Zumba Gold® ett tag kommer det att gå lättare och lättare att lära dig nytt, och på vägen har du kul!!

VAD DU TRÄNAR:

Du kommer att utveckla din kondition och balans, din finmotorik, kognitiva förmåga och även lite styrka. På köpet brukar man känna sig väldigt full av endorfiner och känna sig glad hela dagen efter denna underbara dansträning.

För att se hela gruppträningsschemat se länken på startsidan.

Ändringar och information kommuniceras i ”nyhetsmejlet” som du kan anmäla dig till här på startsidan.

Välkommen att hitta rörelseglädjen med Zumba Gold!