Aktiviteter

I Täby RacketCenter är en hall med många möjligheter och här finns något för alla smaker. I hallen finns de fyra racketsporterna badminton, bordtennis, squash och pickleball. Alla är möjliga att boka online. Utöver detta har vi ett gym vilket passar dig som vill styrketräna i en lugn och inspirerande miljö.

Är ni mer ute efter en avkopplade stund finns något för er också. Kom och fika i vårt café eller varför inte boka tid för massage. Kanske vill ni även kombinera er träning med en fika eller massage.

Utöver vår standardverksamhet med racketsporter har vi även möjligheter för ett flertal andra aktiviteter. Vår multihall ger är byggd för ett flertal idrotter så som volleyboll, innebandy och handboll. Då vi har öppet dagtid gör detta oss till en bra idrottshall för skolverksamhet.

 

Dessutom kan våra stora ytor byggas upp till en miljö som passar just er. Vi har genom åren arrangerat allt möjligt som julbord, mässor, årsmöten och barnkalas. Kanske är vi även er möjlighet till ett lyckat event

Så oavsett om ni letar efter en lokal till ett event för flera hundra personer eller bara vill stå och lyfta lite vikter i lugn och ro är Täby RacketCenter platsen för er. Är ni studerande eller skolungdom bör ni även ta en titt på våra studenterbjudanden!

Racketsporter

 

Vår ordinarie verksamhet. Här finns möjlighet att hyra banor för badminton, squash och bordtennis.

Styrketräning

 

En stor favorit! Träna till fantastiska priser i vårt tvådelade gym. Vi har både fria vikter och maskiner.

Andra aktiviteter

 

Handboll, Innebandy, Volleyboll, etc. Vår multihall ger möjligheter att utföra en hel rad med idrottsaktiviteter.

Massage

 

Kombinera träning och avkoppling! Våra terapeuter verkar i ett avskilt rum i hallen för ditt välbefinnande!

© 2019 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy