Seriespel Täby RacketCenter

Seriespel, på Täby RacketCenter, är för alla - oavsett nivå.

Täby RacketCenter erbjuder seriespel i badminton och squash. Seriespelet administreras via www.ligaspel.se.

Seriespelet är uppdelat i divisioner, där du möter spelare på din nivå, och du får möjlighet att utveckla ditt spel mot nya spelare. Det finns inget fast spelschema, utan spelarna i respektive division tar kontakt med varandra och bestämmer själva när de vill spela sin match. Allas kontaktuppgifter hittar du via ligaspel. Varje omgång består av ca 5-8 spelare och omgångarna är ungefär två månader.

Höstens omgångar spelas:

7/9 - 8/11

9/11 - 24/1

Om det finns lediga platser, för rätt nivå, finns eventuellt möjlighet att hoppa in i en omgång som redan har startat, annars kan man ställa sig i kö om det blir något avhopp under omgången. Kommande omgång har dock alltid lediga platser.

Anmälan:

För mer information och anmälan, gå via länken

(om du vill ha mer information, gå via länken, tryck därefter på ligans namn och välj "regler"):

Badmintonserien Täby:

https://ligaspel.se/join/taby-badminton/badminton/

Squashstegen Täby:

https://ligaspel.se/join/taby-squash/squash/

Kostnad:

Om du har årskort kostar det 150 kr i en administrativ avgift. Då bokar du dina tider digitalt via www.matchi.se.

 

Om du inte har årskort betalar du också 150 kr i en administrativ avgift samt att du betalar för banhyran, i kassan, inför varje match. Då bokar du dina tider genom att ringa till hallen.

Till dig som vill spela mycket, utöver seriespelet, kan betala 1275 kr och då får du ett årskort under hela omgången och du kan spela helt fritt med årskortet och du bokar då dina tider digitalt via www.matchi.se. Väljer du detta alternativ hör du av dig till magnus@tabybadminton.se - som lägger in ett årskort på ditt MATCHi - konto under omgången.

Bordtennis och Dubbel i badminton:

Till höstens andra omgång, som startar 9/11, planerar vi att starta upp en serie för både bordtennis och dubbel i badminton. Mer information kring båda serierna kommer, men är du intresserad hör gärna av dig till magnus@tabybadminton.se. Informationen kommer upp på hemsidan, i hallen och på vår Facebooksida.

Har du några övriga frågor om Seriespelet, på Täby RacketCenter, är du välkommen att kontakta Magnus på magnus@tabybadminton.se.

Välkommen med din anmälan!

© 2020 Täby RacketCenter

Sidan skapades av Daniel

Dataskyddspolicy