Årskort för dig som vill spela mycket

Spelar ni mycket under ett helt år? Då är årskorten något för er. Vi har årskort för alla våra racketsporter samt för styrketräning. Dessutom har vi ett kombikort, allkortet. Med allkortet får ni spela badminton, squash, bordtennis, dansa Zumba och styrketräna. Årskorten är helt enkelt den bästa lösningen för dig som spelar ofta och/eller länge samt gör det under längre tidsperioder. Priser på årskorten hittar ni i prislistan.

För att köpa ett årskort, tag kontakt med receptionen nästa gång ni besöker Täby RacketCenter. De gäller från den dag ni köper dem. Årskorten för våra racketsporter samt allkortet kan ni även köpa online på Matchi.

Årskorten är personliga och gäller således för innehavarens del av aktiviteten. Detta innebär att det krävs två årskort för att betala en hel bana badminton/squash/bordtennis. Saknar en spelare årskort betalar denne sin halva av speltiden. Till följd av detta måste årskortsinnehavare uppge en medspelare vid bokning. Onlinebokning ingår alla årskort där det är tillämpbart. För att aktivera onlinebokning behöver ni fylla i formuläret på Matchi (eller köpa kortet direkt på Matchi).