6 december 2021

Julklappstips från Täby RacketCenter!

Julen närmar sig och Täby RacketCenter vill komma med några tips i jakten på julklappar.

- Presentkort MATCHi 1000 kr (du betalar 1000 kr och får 1300 kr att spela för):

Du köper presentkortet online (www.matchi.se) eller i vår kassa – men du kan endast köpa kortet under december månad. Presentkortet är giltigt i 1 år. Önskar du ge någon annan det här presentkortet behöver den personen själv ha ett MATCHi-konto. Du kan själv köpa presentkortet och därefter hör du av dig till magnus@tabybadminton.se, som hjälper dig med överföringen till den person du önskar ge julklappen till.


- Badminton- och squashrack (gratis omsträngning ingår vid köp över 1000 kr):

Vid köp av ett rack för minst 1000 kr, innan den 31/12, får du dessutom en gratis omsträngning i samband med ditt köp. Det gäller på både rack som är osträngade, men också på redan strängade rack.

När du köper ett nytt rack är senorna löst strängade, vilket gör att du inte får ut max utav ditt nya rack. Med nya strängar och hårdare dragna strängar får du ut mycket mer av ditt nya rack.


- Klippkort (10 klipp) för badminton och squash:

10 klipp badminton 60 min (1800 kr – gäller alla tider)

10 klipp squash 30 min (1150 kr – gäller alla tider)

Önskar du ge någon annan ett klippkort behöver den personen själv ha ett MATCHi-konto. Du kan själv köpa klippkortet och därefter hör du av dig till magnus@tabybadminton.se, som hjälper dig med överföringen till den person du önskar ge julklappen till.


Välkommen att hitta julklappar till racketentusiasten!