top of page

1 juni 2021

Matchspel badminton och squash ALLA nivåer - lördag 5/6 kl. 09.00 - 10.30

Du som också gillar badminton och squash och är intresserad av att spela i Sommarserien har möjlighet att mäta din nivå mot andra spelare på lördag förmiddag. Du måste inte ha anmält dig till Sommarserien, utan det kan du göra efter lördagen, om Sommarserien fortfarande känns intressant.

Badminton (kl. 09.00 – 10.30 – 5/18 platser bokade i skrivande stund)

Under förmiddagen spelar vi kortare set och byter därefter motståndare. Ett roligt sätt att spela mot många olika spelare och med en vinnarbana blir aktiviteten nivåanpassad. Du kommer definitivt få ett bra träningspass – och endast 100 kr för 90 minuters spel. Var gärna på plats kl. 08.45.

Squash (kl. 09.00 – 10.30 – 5/12 platser bokade i skrivande stund)

Under förmiddagen spelar vi kortare game och byter därefter motståndare. Ett roligt sätt att spela mot många olika spelare och med en vinnarbana blir aktiviteten nivåanpassad. Du kommer definitivt få ett bra träningspass – och endast 100 kr för 90 minuters spel. Var gärna på plats kl. 08.45.

Magnus, som administrerar hela Sommarserien (och alla serier på Täby RacketCenter) kommer själv att vara på plats. Om du har några frågor om Sommarserien kan du ställa dem till honom i hallen på lördag. Har du några frågor redan nu? Kontakta magnus@tabybadminton.se

Varmt välkommen med din anmälan via MATCHi, hoppas att vi ses på lördag!

bottom of page