top of page

26 augusti 2021

Täby Badminton söker samarbetspartners


Vill du eller ditt företag hitta nya vägar för att synas och samtidigt stödja Täby Badminton?

Då är Täby RacketCenter ett fantastiskt alternativ som lockar både racketintresserade – men också väldigt många andra målgrupper – och det händer något i hallen varje vecka.

Redan denna höst har vi hunnit med SM för U17, i badminton, samt en större innebandy cup, Newbody Floorball Cup, och om två helger (10/9 – 12/9) väntar en stor internationell badmintontävling, FZ Forza Stockholm Junior.

Förutom Täby Badmintons stora barn- och ungdomsverksamhet är det alltså mycket annat som händer i hallen som ökar exponeringen för er. Under november har vi t.ex. en gymnasiemässa och en skidbytardag.

Täby Badminton spelar i högsta serien, i Badmintonligan, och söker hela tiden efter nya klubbsponsorer. Grundserien startar 8/9 och samtliga hemmamatcher spelas i Täby RacketCenter och streamas också live via SolidSport.

Täby Badminton tilldelades under våren årets pris från ATG Drömfond Parasport.

Priset möjliggör att Täby Badminton kan köpa in 4 stycken rullstolar och på det viset ge rullstolsburna en möjlighet att boka en bana och spontanspela i Täby RacketCenter. Du kan läsa mer om priset via länken här bredvid.

Vilka samarbeten har vi att erbjuda? Du kan läsa mer om våra alternativ via länken här bredvid.

Förutom de alternativen, via länken här bredvid, kan vi erbjuda personalaktiviteter, exponering på Täby badmintons klubbkläder, privat- och gruppträning i badminton/squash, namnge en av våra badminton- eller squashbanor i vårt bokningssystem – för att bara nämna några exempel. Möjligheterna för att Täby Badminton kan lyfta fram ert varumärke är enorma och vi kan givetvis skapa ett samarbete som passar just er.

Är ni intresserade av ett samarbete är ni välkomna att höra av er till magnus@tabybadminton.se
Vi träffas gärna i hallen och berättar mer hur vi kan skapa ett samarbete tillsammans.

Täby Badminton har bl.a. ett långsiktigt mål att vinna Lag–SM Guld, 2025, med ett lag som är fostrade i den egna badmintonskolan – välkommen att följa med oss på den resan.

bottom of page